Potřebujete
- Těstoviny uvařené na skus ( mohou být semolinové, bezlepkové, celozrnné, bio špaldové)
- Tuňák v konzervě ( řezy nebo steak, dala jsem ten ve vlastní šťávě)
- Pórek
- Zelený hrášek
- Olivový olej, kousek másla
- Na dochucení sůl, pepř, zelenou petrželku
Postup
- Těstoviny uvařím al dente, tedy tak, aby byly pevné na skus.
- Mezitím si připravím na pánvi směs. Na olivovém oleji a kousku másla orestuji na mírném stupni pórek nakrájený na půlkolečka. Až zesklovatí, přidám slitého tuňáka a hrášek. Pár minut společně restuji, ochutím solí, pepřem.
- Promíchám s těstovinami, zjemním kouskem másla a přidám nasekanou petrželku. Hotovo!
Rychlých receptů na těstoviny není nikdy dost :)
Jak dodáte receptům božskou chuť, za kterou vás budou na rukou nosit? 🙂 Díky nejvoňavějšímu koření, co znám. Můžu jen doporučit! 💛 Já ho nakupuji ZDE: Koření od Davídka - koření bez soli a glutamátu.