Rychle / jednoduše / zdravě

Co s tofu? Zkuste ho v této špenátové náplni v palačince

I palačinky se špenátem se dají dělat na mnoho způsobů...
Palačinky se špenátem a tofu

Palačinky si připravte tak, jak jste zvyklí. Já často experimentuji. Přidávám do těsta třeba pohankovou mouku, někdy je dělám i čistě celozrnné. Tady je NÁVOD

Palačinky pak namažte touto speciální špenátovou náplní, která je hustší a výživnější. Obsahuje totiž na bílkoviny bohaté tofu a také ovesné vločky.

  1. Připravte si klasický špenát, jak jste zvyklí.
  2. Do něj pak před koncem varu přimíchejte na hladkou pastu rozmixované přírodní tofu. Aby se tofu dobře rozmixovalo, lze k němu přikápnout trochu olivového oleje.
  3. Směs je ale řidší, což není do palačinek praktické. Zamíchala jsem tedy do špenátové směsi několik lžic jemných ovesných vloček, které vše výborně zahustily. Jednoduché kouzlo, které funguje ...

Další z fajn chutných nápadů, jak v kuchyni využít přírodní tofu ... :-)

Jak dodáte receptům božskou chuť, za kterou vás budou na rukou nosit? 🙂 Díky nejvoňavějšímu koření, co znám. Můžu jen doporučit! 💛 Já ho nakupuji ZDE: Koření od Davídka - koření bez soli a glutamátu.


Uvařeno? Vyfoceno? Ukažte! 🙂  Označte ve Stories můj instagramový profil @kamilametzova.cz a hned se o tom dozvím. Nebo napište komentář. Vaše Kamila.

Nové recepty každý měsíc do e-mailu?

Bara
Naprosto luxusni zalezitost. Ted jsem to udelala k obedu a moc jsme si s manzelem pochutnali. Spenat jsem zahustila polentou.
 Vyzkoušeli jste? Chcete k receptu něco dodat?