Budete potřebovat
- Uvařené těstoviny na skus ( použila jsem druh Maccronelli, jsou to vaječné těstoviny, úzké zahnuté trubky)
- Menší žampiony
- Keříková dostatečné zralá rajčátka
- Olivový olej, mořskou sůl, čerstvě namletý pepř, čerstvou petrželku nebo pažitku
Postup
- Těstoviny uvařte podle návodu tak, aby zůstaly dostatečně pevné, na skus.
- Žampiony dle jejich velikosti nakrájejte buď na půlky nebo na čtvrtky. Rajčátka překrojte na půl.
- Na nepřilnavou pánev kápněte olivový olej, nejdříve přidejte žampiony, restujte, po chvíli přidejte rajčátka. Osolte. Restujte pár minut, až budou žampiony opečené a rajčátka lehce změklá. Přidejte těstoviny a společně ještě chvíli opékejte, až se všechny chutě a ingredience pořádně spojí.
- Na závěr ještě dolaďte nějakými zelenými bylinkami, čerstvým pepřem a olivovým olejem.
Jak dodáte receptům božskou chuť, za kterou vás budou na rukou nosit? 🙂 Díky nejvoňavějšímu koření, co znám. Můžu jen doporučit! 💛 Já ho nakupuji ZDE: Koření od Davídka - koření bez soli a glutamátu.