Každý nápad, jak zapojit rybu do jídelníčku se hodí :-) Filet divokého lososa je navíc bez kostí a má příjemnou chuť, takže kuskus a zeleninu nepřebije.
Na 2 porce budete potřebovat
- 1 misku hotového celozrnného kuskusu
- 1 misku směsi různých druhů zeleniny (na malé kousky nasekané)
- 1 filet divokého lososa
- Přepuštěné máslo
- Koření na kuskus dle chuti (může být orientální nebo jen jemné koření na zeleninu)
Postup
- Kuskus si připravte podle návodu. Stačí malý šálek kuskusu zalít 2 šálky vroucí vody, ochutit a nechat nabobtnat.
- Zeleninu nakrájejte na malé kousky a orestujte na másle ghí.
- Filet divokého lososa osolte a poduste s oříškem přepuštěného másla a pár lžícemi vývaru pod pokličkou po dobu 10 minut. Pak jej nakrájete na malé kousky a smíchejte v pánvi s kuskusem a zeleninou.
Za chvíli hotovo :)
Jak dodáte receptům božskou chuť, za kterou vás budou na rukou nosit? 🙂 Díky nejvoňavějšímu koření, co znám. Můžu jen doporučit! 💛 Já ho nakupuji ZDE: Koření od Davídka - koření bez soli a glutamátu.