Halušky se zelím a uzeným tofu

Hned po haluškách s bryndzou jsou ty se zelím a uzeným druhou nejčastější variantou. Těch dalších oblíbených variant je ale mnohem více. A nemusíme k tomu potřebovat ani žádné maso. Zkuste zapojit zelí a uzené tofu :)

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

 Potřebujete

  • domácí halušky
  • podušené kyselé zelí
  • uzené tofu
  • olivový olej
  • zelené bylinky na ozdobu

 Postup

  1. Připravím si domácí halušky, třeba podle tohoto receptu na špaldové halušky
  2. V hrnci podusím zelí. Postup zvolte, jak jste zvyklí a dochuťte, jak vám vyhovuje. Někdo preferuje krátce podušené křupavější zelí více do kysela, někomu vyhovuje zelí více podlít, dusit delší dobu do měkka a doladit trochou třtinového cukru.
  3. Uzené tofu nakrájím na menší kostičky a opeču krátce na olivovém oleji do zlatova.
  4. Pak už jen vše smíchám dohromady a na talíři doplním zelenými bylinkami.

Připravit domácí halušky z brambor je velmi snadné. Chutnají výborně nejen se zelím, ale i s bryndzou, špenátem či opečenými žampiony a sýrem.

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další recepty na myšičce

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Salát s pečeným křupavým květákem a domácím ranch dressingem

Výživný salát plný barev, chuti a vlákniny. V hlavní roli růžičky květáku, které jsou atraktivně ochucené a do křupava upečené...

Pita sandwich s vege kuličkami a domácím dipem

Pita plná chuti s "nemasovými" kuličkami. Inspirujte se a zapojte do jídelníčku luštěniny...atraktivně. Když kuličky správně ochutíte, je vyhráno......

Reklama partnera myšičky