Rychle / jednoduše / zdravě

Zdravé recepty

Někdy se to vyloženě hodí a dojde řada na chlazené listové těsto. Během chvíle jsou křehé šátečky na stole. Pudinkovo-jablečná náplň je v nich výborná.👍
Takovou pomazánku nikde nekoupíte. Takovou je třeba si vyrobit doma. Je to rychlé, jednoduché a výsledek výborný! 👍
Když je třeba udělat rychle něco k jídlu, omeleta je vždy dobrý nápad. Tato verze s opečenými bramborami, pórkem a tofu je extra sytá a šťavnatá.👍
Nejpřirozenějším způsobem, jak připravit domácí rýžovou kaši, je sáhnout po celozrnné kulatozrnné rýži. Ve srovnání s "instantní přípravou" je kaše sytější, nutričně bohatší a chuťově opravdovější.👍
Za tepla, za studena, na oběd, na večeři, ke svačině, do krabičky do práce... Dát si tyto křupavé rýžové placičky se zeleninou je vždy dobrý nápad! 🙂S domácím dipem výborné!
Zelený hrách, to není "jen" hrachová polévka nebo hrachová kaše jakožto jídlo chudých nebo zlo ze školní jídelny.😅 Ze zeleného hrachu můžete snadno připravit výborné karbanátky a doslova překvapit...🙂
Křehké, křupavé, akorát sladké, s čokoládovými kousky uvnitř lahodné. 🙂Základem výborných sušenek je skvělé těsto s tím správným poměrem ingrediencí.
Pečená dýně přijde vhod ať už jako hlavní jídlo, příloha nebo chuťovka. Výhodou dýně hokkaido je, že se nemusí loupat. A to šetří čas. S domácím vaječným dipem poslouží jako malá lehká večeře.👍
Pikantní šťavnatá směs z fazolí Adzuki je velmi jednoduchá na přípravu. Hodí se k rýži, ale také k chlebovým plackám. Výživné a chutěmi nabité jídlo.