12.04.2019 Kamila Metzová
Zelené fazolové lusky jsou perfektní zelenina, která je jednoduchá na přípravu. Jsou výživné, zároveň však mají nízkou kalorickou hodnotu a obsahují velké množství vlákniny. Orestované spolu s tempehem chutnají báječně, obzvlášť, když přidáte česnek...
Zapomeňte na rozvařené fazolové lusky ze školní jídelny a připravte si je šmrncovně :) Když budou dobře ochucené, šťavnaté a křehké, máte výbornou přílohu nebo základ rychlého zdravého jídla.
Jednoduché rychlé jídlo, které obsahuje bílkoviny, komplexní sacharidy, tuky i dostatek vlákniny :)
<p>Fazolové lusky dejte do pánve rovnou s tempehem a krátce orestujte nebo poduste pod pokličkou. Tepelná úprava obou ingrediencí je bleskovou záležitostí.</p>
<p>Zelené fazolky s tempehem můžete jíst jen tak, nebo si k nim připravit nějakou celozrnnou přílohu. Zkuste třeba kuskus, rýži, kombinaci rýže a quinoi nebo celozrnný pšeničný bulgur. Zdravé, rychlé a syté...</p>