20.05.2012 Kamila Metzová
Kombinace hutného tvarohu, koření papriky a cibulky vytvoří chuťově velice specifickou a zdravou pomazánku.
Kombinace hutného tvarohu, koření papriky a cibulky vytvoří chuťově specifickou a zdravou pomazánku.
Já nevím jak vy, ale pomazánky nekupuji. Ty kupované jsou mnohdy divné a obsahují 3x více ingrediencí, než by vůbec musely. Domácí pomazánky jsou to nejlepší, co můžete dát na pečivo.
Tuto pomazánku nemusíte mazat jen na pečivo. Podejte ji jako přílohu k pečeným bramborám místo česnekového tvarohu. Velmi se k nim hodí. Pečené brambory naleznete v níže uvedeném receptu:
Pečené brambory s česnekovým tvarohem
Pomazánka je výborná, levná a snadná. Zkuste ji :) Jestli doma děláte také nějakou pomazánku z tvarohu, podělte se, ať ji můžeme vyzkoušet :)
Autor: Kamila Metzová
<p>Některé recepty jsou se sterilovanou červenou paprikou. Já mám ale raději čerstvou. Nakrájejte ji ale na menší kostičky. </p>
<p>Dělám ji rovnou ze dvou tvarohů. Pokud ji ale děláte jen pro sebe sama, tak bohatě postačí 1 vanička :)</p>