Tyto topinky s rajčatovou směsí jsou jednoznačně inspirované italskou bruschettou...
Když se propojí šťáva z rajčat s česnekem, olivovým olejem a bylinkami, vznikne dohromady s křupavou topinkou návyková záležitost. 🙂
Ingredience
- Chleba vhodný na topinky (na fotce je žitný se semínky)
- Zralá rajčata (na osobu 2 rajčata)
- Cibule jarní červená
- Česnek
- Provensálské koření
- Extra panenský olivový olej
- Na dochucení – sůl, čerstvě mletý pepř
Postup
- Rajčata nakrájím na malé kostičky, cibuli na jemno včetně části zelené natě.
- Rajčata smíchám s cibulí, prolisovaným česnekem a olivovým olejem.
- Ochutím solí, pepřem a provensálským kořením.
Na každou topinku dám pořádnou porci této voňavé směsi včetně šťávy, která se vytvoří.
Rychlé, výborné. 👍
Jak dodáte receptům božskou chuť, za kterou vás budou na rukou nosit? 🙂 Díky nejvoňavějšímu koření, co znám. Můžu jen doporučit! 💛 Já ho nakupuji ZDE: Koření od Davídka - koření bez soli a glutamátu.