Cílem tohoto receptu je ukázat, že i červená řepa může být fakt super chuťovka. V tomto receptu vám chci také ukázat, že je dobré znát rozdíly mezi octy a používat je správně…Nepoužívejte na vaření a dochucování ocet, který je určený na nakládání a zavařování zeleniny…Vše má svá pravidla…
Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení
Jako první červenou řepu předem uvařte, nebo lépe však upečte celou v troubě. Ať už budete řepu vařit nebo péct, předem ji neloupejte. Pokud byste však hledali rychlé řešení, můžete použít i předvařenou oloupanou řepu, která se dá běžně koupit vakuovaná v obchodech…
Řepu nastrouhejte na jemno, uvařenou bramboru takí na jemno a postupně přidejte všechny ostatní ingredience. Cibulku nakrájejte velmi na drobno.
Na závěr "tataráček" dochuťte tak, aby vám to vyhovovalo. Můžete přidat chilli, ještě olivový olej navíc nebo zacáknout kromě balsamikového octa i balsamikovým krémem…Celou chuť ale správně oceníte na správných topinkách…Křupavých, potřených česnekem…:)
Sdílet recept myšičky na: