U kvalitních těstovin platí, že méně je více. Pokud těstoviny podáváte v rámci vícechodového menu, stačí na porci 70 g suchých těstovin. Jako hlavní jídlo bude stačit 100 g. Zajímavostí je, že se v Itálii těstoviny často podávají jako předkrm.🙂
Avokádo má jemnou nevýraznou chuť. Aby v těstovinách “nezapadlo”, je potřeba jeho potenciál vytáhnout pomocí výraznějších ingrediencí. Osvědčený je citrón, česnek, chilli, limeta, pepř či výrazné bylinky jako bazalka a koriandr. Za mě je perfektní česnekový pepř GARLIC PEPPER, který funguje jako “zesilovač chuti”. Patří mezi top stálice v mém šuplíku a dodávám díky němu šmrnc také krémové hráškové polévce nebo segedínu.👌
Pokud chcete mít na talíři větší porci, ale né tak kaloricky nabitou, doplňte těstoviny o velkou hrst přepůlených zralých datlových rajčátek.
> ☝️Vyzkoušejte také tagliatelle v houbové verzi. Tagliatelle s krémovou žampionovou omáčkou jsou rychlé a výborné.🙂
Sdílet recept myšičky na: