Ingredience
- Rybí filety
- Zelené fazolky (nebo jiná zelenina)
- Olivový olej
- Sůl, pepř, bylinky
- Citronová šťáva nebo kolečka citrónu
- Na každou porci čtverec pečícího papíru
Postup
- Nejdříve si připravím zeleninu do balíčku. Pod rybu se hodí pórek, zelené fazolky, rajčata, brokolice, lilek, cuketa. Zeleninu však nejdříve krátce orestuji na pánvi na olivovém oleji.
- Do pekáčku či zapékací misky dám pečicí papír. Na něj zeleninu, tu ochutím kořením. Na zeleninu položím rybí filet, ochutím ho solí, pepřem a zakápnu olivovým olejem a citronovou šťávou. Dle sezóny lze do balíčku přidat zelené bylinky.
- Papír přehnu z jedné strany, z druhé strany a okraje stočím dospodu.
- Peču na 180 stupňů asi 15 minut. Když je větší kus ryby nebo silný filet, peču 20 minut. Hotovo!
☝️Dalším oblíbeným a rychlým způsobem úpravy rybího filetu je ryba po mlynářsku. Skvěle chutná se šťouchanými batáty.👍
Ať se vám ryby povedou!🙂
Jak dodáte receptům božskou chuť, za kterou vás budou na rukou nosit? 🙂 Díky nejvoňavějšímu koření, co znám. Můžu jen doporučit! 💛 Já ho nakupuji ZDE: Koření od Davídka - koření bez soli a glutamátu.