Tento recept nemá žádnou “jedinou správnou” variantu. Správná varianta je totiž ta, která splňuje vaše chuťové a nutriční požadavky.
Někdo chce více náplně, někdo zase méně cukru. Někomu vyhovuje nízkotučná tvarohová varianta, jiný zase preferuje sladší smetanovou chuť. Pojďte tedy zkusit, co vyhraje u vás…🙂
Tradičně se do korpusu přidává menší množství mouky. Přesně jako v tomto receptu na domácí mléčný řez.
Je ale dobré vědět, že to jde i bez mouky. Našlehané bílky zajistí mechový korpus, na který už jen stačí natřít správnou náplň. 🙂
Na korpus
**Na náplň **
Varianta náplně 1 – klasická
Varianta náplně 2 – proteinová
Mléčný řez bez mouky zaujme. Nejen na pohled, ale také “domácí” a atraktivní chutí.
Sdílet recept myšičky na: