Zatímco u jiných receptů nechávám rajčatovou omáčku ve své plné struktuře, tady jsem se rozhodla ji rozmixovat do hladka. Bylo to hlavně z důvodu, aby v ní nebyly kousky cibule. A super! 🙂
Ingredience
- Těstoviny fusilli (já jsem použila bio celozrnné)
- Sekaná nebo drcená rajčata ( v sezóně spařená čerstvá zbavená slupky)
- Cibule
- Česnek
- Sůl, pepř, trochu přírodního cukru (nebo alternativa)
- Velké uvařené bílé fazole
- Čerstvá petržel
- Olivový olej
Postup
- Těstoviny uvařím podle návodu tak, aby zůstaly pevné na skus.
- Do velké pánve dám olivový olej a osmahnu na něm velkou cibuli a na kostičky nakrájený česnek.
- Přidám rajčata, ochutím solí, trošku dosladím a provařím 10 minut. Rozmixuji do hladka.
- Pak už jen přidám fazole, petrželku a ještě chvíli prohřeji.
Do 15 minut na stole.
Jak dodáte receptům božskou chuť, za kterou vás budou na rukou nosit? 🙂 Díky nejvoňavějšímu koření, co znám. Můžu jen doporučit! 💛 Já ho nakupuji ZDE: Koření od Davídka - koření bez soli a glutamátu.