Kuskus s divokým lososem a pestrou zeleninou

31.08.2018 Kamila Metzová ‐ Vařila myšička ‐ www.varilamysicka.cz

Každý nápad, jak zapojit rybu do jídelníčku se hodí :-) Filet divokého lososa je navíc bez kostí a má příjemnou chuť, takže kuskus a zeleninu nepřebije.

Na 2 porce budete potřebovat

Postup

  1. Kuskus si připravte podle návodu. Stačí malý šálek kuskusu zalít 2 šálky vroucí vody, ochutit a nechat nabobtnat.
  2. Zeleninu nakrájejte na malé kousky a orestujte na másle ghí.
  3. Filet divokého lososa osolte a poduste s oříškem přepuštěného másla a pár lžícemi vývaru pod pokličkou po dobu 10 minut. Pak jej nakrájete na malé kousky a smíchejte v pánvi s kuskusem a zeleninou.

Za chvíli hotovo :)