Krabičkuju! - bulgur s grilovaným kuřecím masem a kukuřicí + mrkev + cherry rajčata

09.06.2019 Kamila Metzová ‐ Vařila myšička ‐ www.varilamysicka.cz

 Budete potřebovat

 Postup

  1. Bulgur uvařte podle návodu. Já to dělám tak, že bulgur propláchnu vodou, dám do hrnce a zaliju dvounásobným množstvím vody nebo vývaru. 5 minut povařím a pak nechám dojít pod pokličkou ...
  2. Mražená kukuřice je hotová raz dva. Stačí ji na pánvi krátce orestovat na troše oleje, nebo ji pár minut povařit.
  3. Maso si připravte, jak vám vyhovuje. Nejjednodušší je ogrilovat okořeněný kuřecí steak, pak ho nakrájet na kostičky, případně drobné kousky masa orestovat na pánvi spolu s kořením.
  4. Pak už jen vše smíchejte dohromady spolu s nasekanou hladkolistou petrželí.

Toto jídlo můžete doplnit o porci vlákniny formou vhodné zeleniny. Praktická je mrkev a rajčátka :)

Toto jídlo se výborně hodí do krabičky, jelikož dobře "snese cestu", neteče a dá si jíst teplé i studené...