Fusilli s rajčatovou omáčkou a velkými bílými fazolemi

30.03.2020 Kamila Metzová ‐ Vařila myšička ‐ www.varilamysicka.cz

Zatímco u jiných receptů nechávám rajčatovou omáčku ve své plné struktuře, tady jsem se rozhodla ji rozmixovat do hladka. Bylo to hlavně z důvodu, aby v ní nebyly kousky cibule. A super! 🙂

Ingredience

Postup

  1. Těstoviny uvařím podle návodu tak, aby zůstaly pevné na skus.
  2. Do velké pánve dám olivový olej a osmahnu na něm velkou cibuli a na kostičky nakrájený česnek.
  3. Přidám rajčata, ochutím solí, trošku dosladím a provařím 10 minut. Rozmixuji do hladka.
  4. Pak už jen přidám fazole, petrželku a ještě chvíli prohřeji.

Do 15 minut na stole.