Rychle / jednoduše / zdravě

Přílohy

Co s bramborou? Můžeme ji vařit ve vodě, péct v troubě či v elektrickém hrnci, dusit ve slupce, ale také péct syrovou na kostičky v pánvi. Vznikne tak chuťově výborná a na pohled hezká příloha.
Recept na jednoduchou, základní a odlehčenou verzi bramborového salátu. Když máte správné brambory, výsledek je vždy perfektní.
Rýže pečená v troubě je jeden z tradičních postupů, jak velmi snadno docílit povedeného výsledku. Můžete ji připravit zcela přírodně, nebo do pekáčku přidat rovnou bylinky a koření.
Batáty můžete použít stejně jako brambory. Vyrobit z nich kaši, placky, skvělé jsou pečené. Lze si je velmi snadno oblíbit díky jejich jedinečné chuti.
Udělat hranolky neznamená jen vytáhnout ty bramborové z mrazáku a usmažit je ve friťáku.
Výborné bramboráky, které Vás nadchnou svojí křupavostí. V kombinaci se zeleninou a domácím koprovým dipem stojí zato.
Kdo říká, že by měly být hranolky jen z brambor? Zkuste ty z celeru, jsou přímo skvělé.
Udělat dobrou rýži není jen tak. Jak vám v tom může pomoci peřina?
K rybě či masu nemusíte podávat jen brambory či kaši a nich. Zdravější volbou je zelenina. Třeba tyhle kapustičky jsou skvostné ...