Rychle / jednoduše / zdravě

Polévky

Verze zelňačky, u které nepotřebujete žádná uzená masa či klobásy. Díky ochuceným a orestovaným žampionům v kombinaci se zakysanou smetanou má polévka spoustu chuti a šmrnc...👍
Bez mouky, bez smetany, přesto hustá a krémová. Cizrnová polévka může mít mnoho forem, tato je obzvlášť voňavá a také plná zeleniny.👍
Cibulačka je tak jednoduchá a tak vynikající polévka. Hustá, voňavá a s křupavými zapečenými sýrovými krutony vyladěná! 👍
Hustá polévka plná zeleniny voňavá po hříbkách, česneku a majoránce. Tentokrát obohacená o čirokovou mouku, která najde uplatnění v mnoha receptech...
Cizrna je vděčná, výborná a chutná luštěnina. Polévkám dodá nejen sytost, ale i nutriční benefity. 👍
Když chceme sytější verzi tradiční bramboračky, perfektně poslouží velké bílé fazole. Bílé máslové fazole jsou zdrojem bílkovin, vlákniny a celkově bramboračku vylepší a obohatí.
Rychlý a jednoduchý recept, jak elegantně zapojit do polévky brokolici a domácí knedlíčky. Rozvařené brokolici a chuťově nudným zavářkám odzvonilo. 😀
Jedna z dalších oblíbených verzí voňavé a husté gulášové polévky. Speciální ingrediencí je zde čerstvá červená paprika, která polévku obohatí ve všech směrech.
Batáty neboli "sladké brambory" lze využít všude tam, kde brambory. Narozdíl od nich mají ale více živin a skvěle se hodí při přípravě krémové zeleninové polévky.